Födelsedagspresenter (i förskott)

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg köpte vi en sommarkappa till mig i för tidig födelsedagspresent. Jag är så otroligt nöjd med den och den matchar väldigt bra till den väskan/skötväskan jag också fått i för tidig födelsedagspresent. 

Sommarkappan är från Desigual, ett märke jag aldrig tidigare hört talas om, men av prislappen att döma borde det vara ett känt märke med med bra kvalité.

Jag har köpt ett par skötväskor sedan Tindra föddes. Först var det en billig från Ryco ,sedan två olika från OiOi och sist en Willvin. Men jag är såå trött på att skötväskor ser ut som just skötväskor! Jag vill ha något snyggare, en väska som jag kan använda även då jag inte har den på vagnen.

På Baby & Barn mässan hittade jag en underbar som Babyshop.se hade, men tyckte den var lite för dyr (1200 kr) så jag brydde mig inte om den. Kunde dock inte släppa den och var på mässan även dagen efter för att köpa väskan. Den fanns dock inte kvar (!!). Gick senare in på deras hemsida men där kostade den 1859 kr och det kändes ju inte så roligt att köpa den där när jag kunde fått den för lite drygt 600kr billigare på mässan…

Där började mitt letande efter en snygg väska. Paul smith har roliga väskor, men de är inte så bra anpassade för att ha en massa barngrejjer i – det finns för lite fack… Några andra hittade jag dock inte…

Sedan kom jag på att jag kunde söka på märket på väskan som jag hittat på mässan, Oilily. Hittade ett par sidor som hade märket och hittade tillslut väskan jag ville ha. Och jag är såååå nöjd!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.