Födelsedagsönskan

På min önskelista står detta år en upplevelse, och det är Icebug Experience. Terrängslöpning- och vandringstävling i fantastisk natur i den bohuslänska skärgården. Orörda kuststräckor med polerade, röda granithällar, där man kan känna havsbrisen och lukten av havet – visst låter det underbart?

Tre dagar – totalt 75 kilometer. Varje dag varierar mellan 20 och 30 kilometer genom omväxlande terräng och har flera rastplatser och lunchställen.

Det finns olika paket och boende att välja bland men VANN Spa & Hotell tycker jag är väldigt fint så där skulle jag gärna bo. Där ingår dessutom ekologisk och närproducerad frukost & middag, man får entré till spa och möjlighet att delta i härliga aktivitetspass. 

Men så kommer vi till att jag för tillfället är ensam om att vilja uppleva detta. Bearbetar maken för fullt och har börjat med att beställa lite snygga träningskläder till honom.

Igår kom ett paket, bland annat innehållandes 2XU Elite MCS Compression T-shirts. Sådana långa tights är beställda till maken samt sådana shorts till oss båda. Skor och långärmad vindtröja till maken, kompressionsstrumpor och otroligt lätta regnjackor till oss båda är även det beställt.

Visst skulle vi bli ett läckert ekipage?! Jag är övertygad om att vi skulle vara grymma tillsammans och få uppleva något utöver det vanliga.

IMG_4858

En reaktion på ”Födelsedagsönskan

  1. Vann spa är väldigt fint och det finns mycket specialkost för de som vill ha det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.