Flytt!

Fy farao, kroppen är helt slut. Jag känner mig helt förstörd, är otroligt trött och skulle just nu bara vilja lägga mig och sova ett antal timmar till.

I måndags eftermiddag kom min bror och två av Rickards vänner – redo för att hjälpa oss tömma lägenheten. En lastbil och ett släp fylldes, sedan fanns i princip bara de mest ömtåliga sakerna kvar i lägenheten.

Sent på kvällen, när jag och Rickard nästan var helt färdiga fick vi reda på att det skett ytterligare ett inbrott i huset. Jag kände hur luften gick ur mig och jag blev matt. Det kändes med ens inte lika kul att vi skulle flytta ett par timmar senare,.. Balkongdörren var förstörd och alla vitvaror stulna!

När vi klockan 09 igår morse anlände till huset för att vara med på slutbesiktningen så höll de på att bära in vitvaror – andra än de vi ska ha men vi får ha dem under tiden tills våra kommer. Slutbesiktningen gick bra och vi fick sedan nycklarna.

Så fort allt var klart började vi tillsammans med min bror och Rickards pappa att lasta ut ur trailern. Det spöregnade och var inget vidare trevligt flyttväder men det gick bra ändå! När den var tom lastade vi ur lastbilen. När allt var klart blev det lunch och hämtade vi upp skrivbord och bokhyllor till barnen från Stora Möbelhuset i Kungälv. Tiden gick och när trailern och lastbilen var tillbakalämnade, de sista i lägenheten var hämtat, katten var med och vi kom tillbaka hit till huset så var klockan redan fem.

Resterande tid av dagen ägnades åt att packa upp. Två vänner kom för att hjälpa till och de fick bland annat ta hand om leveransen av alla garderober samt all garderobsinredning. Jag och Rickard fortsatte långt in på natten och jag fokuserade på TV-rummet på nedre plan samt köket – där jag nu fått det riktigt bra!

page

Det blev sannerligen inte många timmars sömn inatt. Tre och en halv timme blev det,.

Idag ska nycklarna till vår lägenhet lämnas över och en hel del möbler levereras. Köksbord och stolar, vardagsrumsbord, skänk, TV-bänk, kökslampa och cumarotrall är väl det vi idag ska få hit.

Det finns en hel del kvar att göra, idag tänkte vi bland annat montera garderobsstommar – men vi får se hur långt vi hinner. Trots att jag är helt slut så känns allt underbart och jag stormtrivs här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.