Flaskor, muggar & påsar

Det är inte många märken jag verkligen fastnar för men Klean Kanteens produkter är jag förälskad i! Vi har sportflaskor i flera olika storlekar och färger, både isolerade och enkelväggiga matlådor, isolerade flaskor, stålmuggar samt lock som passar stålmuggarna. 

Klean Kanteen erbjuder säkra, hälsosamma, lätta och återanvändbara flaskor samt andra produkter såsom matlådor och stålmuggar – alla fria från bisfenol A (BPA) och andra giftiga ämnen.  Klean Kanteens produkter är gjorda i högkvalitivt, 18/8, livsmedelsgodkänt rostfritt stål. Rostfritt stål behöver inte en inre epoxy skyddshinna som i aluminium flaskor, så det rostfria materialet absorberar inte smaker eller gör att din dryck smakar skumt.

När vi fann Klean Kanteen rensade vi ut alla plastflaskor vi hade och numer är det stålmuggarna (inga plastmuggar) som följer med om vi ska ut.

På tal om plast,.. Jag tycker att det är spännande att se hur många som köper påsar i mataffärerna. Vad som är ännu mer intressant att titta på är alla de som väljer att lägga matvaror i plastpåsar, trots att de enbart köper en av varje matvara. Detta gäller speciellt då man använder shop express och ändå direkt lägger ner matvarorna i kassarna. Och går man en sväng på stan kan man, om man är uppmärksam, se plastpåsar överallt! Hängandes i träden, liggandes i rännstenen och omkringflygandes i luften,. Jag skulle kunna skriva en hel roman om plastpåsar men jag avstår från detta och går istället vidare med att skriva att vi alltid har påsar i bilen som passar utmärkt när vi handlar. De är dock  stora och kan inte vikas ihop och fås med i handväskan. Har sedan tidigare en påse som kan rullas ihop, tar superliten plats men är toppen att ha med när man titt som tätt behöver en påse. Paketet som kom hem häromveckan gav mig dock ännu fler – och i flera olika varianter!!

IMG_9127

473 ml Insulated Pint är en dubbelväggad stålmugg från Klean Kanteen! Det är en stilren termosmugg. Pint Cup är helt tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål. Ursprungligen tänkt att ersätta de klassiska amerikanska ölglasen för engångsbruk, men den fungerar naturligtvis lika bra med vatten, juice, smoothies (stavmixer brukar fungera i muggen) med mera. Det går att stapla flera muggar i varandra. Vi tänkte ursprungligen att det skulle vara den perfekta muggen att ha med sig ut på sommaren men maken som är tokig i mjölk använder dem numer här hemma när vi ska se film och mjölken håller sig kall hela kvällen utan problem!

Klean Kanteen Reflect är flaskan som höjer ribban ytterligare jämfört med de andra flaskorna. Ingen färg, ingen plast. Tillverkad i endast rostfritt stål, hållbart skördad bambu och livsmedelsklassat silikon!  Visst är de läckra?! 

Chicobag Original är en kompakt återanvändbar väska utformad för att kunna stoppas in i en integrerad påse när den inte används, vilket gör att hela väskan lätt ryms i fickan. Påsen har en karbinhake så att väskan kan hakas fast. Tillverkad av maskintvättbar, slitstark polyester. 12 kilos kapacitet och två bekväma handtag – den perfekta återanvändbara väskan att ta till mataffären eller bondens marknad.

Chicobag Sidekick är väskan som har den perfekta storleken för dagligt bruk.  Denna mångsidiga väska rymmer upp till 11 kilo. Häng den över axeln och du är redo för en dag på stan, på stranden eller i mataffären. När den är fullt uppvecklad så går den knäppa ihop högst upp och sedan går det smidigt att rulla ihop den för enkel förvaring i fickan eller handväskan. Denna moderna och miljövänliga väska kommer att göra ett uttalande vart du än går!

Chicobag Vita har hela 18 kilos kapacitet och axellängd remmar vilket gör det till en idealisk följeslagare för alla dagsturer eller shoppingutflykter. Vita återanvändbara väska packs ner i en bifogad påse när den inte används för enkel förvaring i väskan eller handskfacket.

Sist, men absolut inte minst viktigt, är att ni inom kort kommer att få möjlighet att vinna detta exklusiva kit! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.