Fjorton timmars sömn

När jag kom hem igår vid 18:00 var jag helt slut! Jag lämnade middagen som maken lagat orörd och hann knappt pussa barnen förrän jag däckade totalt i sängen.

Maken väckte mig vid 22 och frågade om jag verkligen ville fortsätta sova – mest med tanke på risken av att vakna någon gång mitt i natten, känna sig utvilad och inte kunna somna om. Men både kropp och hjärna var helt slutkörda och jag kände att jag behövde fortsätta sova.  

Slutsatsen man kan dra är att jag sannerligen behövde sova ut! Vaknade nu vid halv nio – efter cirka FJORTON timmars sömn! Precis vad jag behövde – känner mig utvilad och full med energi. 

Barnen hade precis vaknat och satt i soffan med sina surfplattor. De ville ha varsitt glas med yoghurt och strax ska vi äta en ordentlig frukost. Dagen idag är fullspäckad med simskola, träffa mäklaren inför försäljningen av vår lägenhet, hälsa på en av makens vänner och sedan blir det middag och kvällsmys hos andra vänner. Jag lär med andra ord däcka gott när vi väl kommer hem ikväll med *ler*

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.