Favoritsyssla efter skolan

Att bygga med Lego har under ett bra tag varit dotterns favoritsyssla när hon kommit hem från skolan, men nu har hon fått upp ögonen för Plus Plus.

Vi köpte två förpackningar med 300 bitar i vardera förpackning när vi var på Gekås i helgen. Insåg dock inte förrän dagen efter hur otroligt billigt det var och ångrar nu att vi inte köpte fler.

En förpackning med 300 bitar på Gekås kostar samma som en förpackning med 100 bitar på de vanliga leksaksaffärer som finns på de flesta orter. Även om vi skulle välja att köpa en stor box med 6000 bitar som vi sett i en nätbutik så skulle det bli billigare att köpa 20 förpackningar på Gekås,..

Det är ju just för leksakerna som vi varje gång åkt till Gekås, men just denna gång missade vi av någon oförklarlig anledning att kolla hur mycket billigare de faktiskt är. Typiskt! Får nästan bli ett till besök innan jul så att dottern kan få fler i julklapp.

En reaktion på ”Favoritsyssla efter skolan

  1. Vilket kanontips! Tack!😊👍 ska ev. Till GeKås i november så det kanske man ska köpa i julklapp till mina två yngsta, de gillar smålego, men plusplus är ju kul det med!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.