Fantastisk helg med Fab Mamas på Hällsnäs

I lördags var det äntligen dags – som jag har längat! Närmare ett helt år om jag ska vara ärlig. Det var dags för 2013-års Fab Mamas på Hällsnäs.

Klockan 11.00 påbörjades ett fab dygn med välkomstdrink och marsipan/choklad från Anton Berg (mmmm love it!). Efter lite mingel och kort information var det dags för lunch, perfekt när man som jag missat att äta frukost,.. Vegetarisk soppa och liten buffe där det för mig fanns möjlighet att ta pasta, paprika, bröd och brie/mögelost:  

Luchen efterföljdes av en presentation om ombordshopping från Stena Line.

Sedan var det dags att besöka mässan, ta del av bra erbjudanden, tävla och shoppa lite. Företag på plats på mässan var APSAllékliniken, Me&I, Tupperware, G-Punkten, Stena LineIsbjörn of Sweden som tyvärr inte var på plats men hade ett litet bord där man kunde tävla om en tröja, Sinne & Smak, Jencic, FliZa.

  
Hos Tupperware fick jag möjlighet att bli testplot för VENTSMART Hög 1,8l, en bytta fri från Bisfenol A, mjukgörare, ftalater etc. som har ett inegretat ventilationssystem med möjlighet att ställa in ventilen i tre olika lägen så att mängden syre som släpps in anpassas efter grönsaks-/frukttypen.
Innan det var dags för nästa aktivitet var det dags för prisutdelning för de tävlingar som hållits inne på mässan och jag hade turen att vinna en väska, scarf (som jag för övrigt har på mig idag) och parfym från Stena Line.
På dags-schemat hade jag tidigare noterat aktiviteten ”Pimp my V” och vi var många som diskuterade huruvida aktiviteten skulle vara den som vi trodde. Kändes inte alltför otroligt när man känner underbara arrangörerna Tokmorsan, Meekatt och Fnulan *ler* Blev uppkallade på andra våningen i ett konferensrum och möttes av denna syn;  
Malin & Mira iklädda morgonrockar presenterade aktiviteten, frågade om vi hade speglar och bad oss ta av oss byxorna.
En suck av lättnad när de sa att det var ett skämt och att det enbart handlade om att Malin behövde tid där nere för att fixa i ordning inför den riktiga aktiviteten: Pimp my väska!

Panduro, som tyvärr ej heller kunde medverka på plats, bidrog med vita kassar och en massa material för att dekorera väskorna. De klara väskorna fotades sedan av Mikael från Photoperformance och Panduro tävlar ut 1000kr till en lycklig vinnare. 

Min färdiga väska: 
Mitt i pimpningen av väskorna bjöd Lipton på fika; underbara muffins och deras nya sortiment – Lipton Cupcake som består av smakerna Strawberry Cupcake, Blueberry Muffin och Vanilla Caramel.

Resten av eftermiddagen/kvällen, goodiebagsen och söndagen får ni läsa om i ett annat inlägg =)

2 reaktioner på ”Fantastisk helg med Fab Mamas på Hällsnäs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.