Fantastisk helg med djur, hotell & bad

Vilken helg jag och dottern haft!

Igår morse tog vi bussen till Göteborg, där vi mötte upp med ett antal andra härliga barn & vuxna. Vår abonnerade buss tog oss sedan till Quality Hotel Grand i Borås, där vi lämnade av våra väskor samt mötte upp än fler. Bussen tog oss sedan direkt till Borås Djurpark.

Borås1

Efter att ha kikat på lite djur, myst med några av djuren i Barnens Zoo och lekt lite så åt vi lunch på Savannrestaurangen inne på djurparken. Efter lunchen passade vi på att ta en gruppbild: 

20160604_125338

Vädret var helt fantastiskt, alla barn var helt otroligt duktiga och vi hade det riktigt trevligt!

Figurer från Piggley Winks var på djurparken och barnen fick fotografera sig med dem. 

Borås2

Efter närmare sex timmar på djurparken tog vi oss tillbaka till hotellet, checkade in och fräschade upp oss lite innan det var dags för middag på hotellet. Efter en god buffé åts det godsaker och barnen (samt vi lekfulla vuxna *ler*) spelade kort samt pysslade.

Innan läggdags besökte vi den otroligt fina lekplatsen alldeles i närheten av hotellet. En sådan skulle vi velat ha här i Kungälv!

Borås3

Det blev inte så många timmars sömn inatt men efter en härlig hotellfrukost piggnade jag till. 

Sedan väntade ett par timmars bad på Stadsparksbadet. Alldeles lagom stort med möjlighet att hålla koll på allihop!

Efter badet blev det lunch med efterföljande efterrätt på Bryggan Bistro och därefter var det dags att åka hemåt. Både jag och dottern slocknade så fort bussen börjat rulla och vaknade sedan strax innan vi var framme vid Nils Ericson Terminalen i Göteborg.

Dottern fick många fina nya vänner och vi ser fram emot att träffas igen i augusti när det blir ett par dagars läger i Ranebo, strax utanför Tanumshede.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.