Fantastisk bloggfrukost!

Jag och barnen var igår inbjudna till Alfons Åbergs Kulturhus för att tillsammans med Jollyroom avnjuta en bloggfrukost med kalastema.

Precis som på förra årets bloggfrukost hade de dukat upp en fantastisk frukostbuffé och vi bjöds denna gång på goda frallor, massor av färsk frukt, drycker i olika smaker, gudomliga cakepops och tårta.

img1429894741506Så fort barnen ätit klart sprang de iväg, redo att utforska kulturhuset:

img1429894977838

Mätta och belåtna satte vi oss sedan för att lyssna på lite information om Alfons Åbergs Kulturhus – och fick bland annat reda på att verksamheten bedrivs i stiftelseform, där stiftelsen är icke vinstdrivande. När överskott skapas i driftsbolaget återinvesteras detta i verksamheten.

Jollyrooms marknadschef berättade sedan om trender som går igen i barnrummet och på barnkalaset. Vi fick även tips om hur man själv enkelt kan göra glassballonger, kalaskronor och guldsprayade partydjur – perfekt att göra inför eller under barnkalaset. 

Avslutningsvis tävlades produkterna på presentbordet ut och jag hade den enorma turen att vinna Pippis Kalaspaket – som bara känns helrätt med tallrikar, muggar, sugrör och kalaspåsar i papp istället för den traditionella plasten.

Alla fick dessutom med sig en Pinepeak Sparkcykel och en goodiebag hem!

img1429909859050Ett riktigt lyckat event som gladde såväl barnen som oss mammor!

 

3 reaktioner på ”Fantastisk bloggfrukost!

  1. Vilka härliga bilder du tog och det var verkligen över förväntan där inne. Jättekul! Vann du också kalaspaketet? Här är en till som plockade hem ett 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.