Fab Mamas

Vilken underbar helg det varit! Mira och Ingela som anordat allt har gjort ett otroligt fantastisk arbete – STOR eloge till er!
Vid 11:30 mötte jag upp med kända ansikten på centralen i Göteborg. Den abonnerade bussen kom en lite stund där efter och vi påbörjade resan till Hällsnäs – där vi skulle tillbringa 24 timmar!
Goodiebag nr 1 stod på sätena på bussen:
Frukt från Fruit at work
Penna och block och påsen såklart från Hällsnäs
Viva Lakrits från Malaco
Armband från by aira M
Framme:

Jag och Sandra hade tur och fick ett rum ett par meter från huvudbyggnaden, dörren i mitten:
Schemat för dagen och lunch i trevligt sällskap:

Fab Mamas arrangörer; Mira & Ingela som presenterade föreläsaren från Tena.
Det enorma vinstbordet!!

”Pimp my tårta” med Almondy som hade med en massa Almondy-tårtor och Tårtdecor som stod för sugarpaste och verktyg. Till höger syns tårtan som jag, lite halvt stressad pimpande (då jag förlorat en del av pimp-tiden för att få mitt hår i ordning gjort av Frisörerna Min Bror & jag).
Vi fick även god eftermiddags fika av Almondy.
Fina Sandra och Malin på första bilden till vänster. Frisörerna Min Bror & jag stylade alla Fab Mamas hår och på bilden överst till höger ser ni mitt resultat! Moo tävlade ut en underbar väska som Eva hade den enorma turen att vinna. På bilden bredvid syns Eva och Alexandra.
Längst ner till vänster sitter Veronica och på bilden till höger sitter Jessica
På den övre våningen fanns en del utställare. Moo delade ut en nyckelring med halsrem. Goodiebag från Tena, Libresse och Torky. Tårtspade och penna från Almondy, goodiebag från Brilliant Smile. Jag köpte ett par byxor till Tristan från meandi. Goodiebag från Tekompaniet.
Det får bli ett eget inlägg om kvällen och om dagen idag =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.