Ett tag sedan..

Det var ett tag sedan jag skrev här… har haft fullt upp sedan vi fick hem Tristan på hemsjukvård! Jag tyckte att det var full rulle hela tiden med bara ett barn .. haha… med två små barn finns knappt tid att andas!

Tristan mår toppen och blev idag utskriven. Han hade dock inte gått upp något i vikt sedan förra gången hemsjukvården var hemma hos oss, men vi är säkra på att det beror på att han fått svamp i munnen och tycker det är obehagligt att äta. Nu har vi fått medicin i alla fall, så jag hoppas det försvinner snart!

2700 gram väger han nu och är 49 cm lång, jag tycker han har vuxit otroligt mycket sedan han föddes. Vi har ju till och med börjat med storlek 50 nu 🙂

Min stora Tindra växer onekligen hon också, känns som att hon blir större för varje dag! Väntar bara på att hon ska börja prata nu. Men det kommer väl snart ..

Imorgon börjar Baby & Barn mässan och jag ska dit en snabbis imorgon och gå igenom det mer grundligt på lördag. Tindra ska klippas av Spojl på mässan, för dunderpriset 50 kr och jag hoppas innerligt att hon kommer att sitta stilla … Hoppas att mässan är lika bra i år som de två föregående åren, men det tvivlar jag inte på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.