Ett spännande paket

Igår fick jag ett spännande paket från Bodystore.com!
Massor av nya produkter jag aldrig testat tidigare, jordnötssmör är faktiskt den enda produkten som jag använt tidigare, så  det ska bli väldigt spännande att testa all produkter =)
 
Green Superfood Raw Reserve –  Detta ska vara en blandning av det allra bästa inom greens – både från land och hav – av  bland annat spirulina, kelp, maca, vetegräs och andra nyttigheter.  Alla ingredienser är helt RAW och dessutom är produkten ekologisk och vegansk. Varje portion innehåller dessutom över 25 miljarder levande probiotika vid tiden för produktion. Jag som aldrig dricker smoothie tänkte testa att blanda till någon god och sedan blanda i detta pulver – utvärdering kommer inom kort =)

Bagerina Mandel- & linfrölimpa – Detta är en enkel ekologisk bakmix för personen som exempelvis följer en LCHF-diet och vill ha ett bröd med mindre kolhydrater, men de nyttiga fetterna och fröerna är självklart nyttigt för alla.

Magnesium 800 – Det låter ju inte helt fel att med hjälp av dessa tabletter kunna minska tröttheten och utmattning! Magnesium bidrar också till en normal energiomsättning och elektrolytbalans och är även viktigt för nervsystemets normala funktion och en normal muskel- och psykologisk funktion. Det bidrar även till en normal benstomme och bibehållande av normala tänder.
Dr Organic Duschgel Arganolja – Min torra hud ser fram emot att testa denna duscholja som ska göra torr och skadad hud mjuk genom goda fettsyror från arganolja samt reparera huden med hjälp av Aloe Vera och apelsinextrakt.
 
Raw Frukt- & Nötbar Protein – En proteinbar som har tillverkats av 100% naturliga, ekologiska och råa ingredienser. Ser fram emot att snaska i mig denna på väg till träningen senare idag!

Rödbetsjuice – Jag älskar ju rödbetor och allt nyttigt som finns i dem och tycker att det ska bli väldigt intressant att testa denna dryck. Det är en ekologisk rödbetsjuice med en hint av citronjuice som är helt fri från tillsatser! 
 
Jordnötssmör Crunchy Eko – Ett ekologiskt jordnötssmör med tillsatt himalayasalt. Detta kan jag redan nu säga är en toppenprodukt! Själv är mitt favoritanvändningsområde för jordnötssmör i hemmagjorda snickers – mmm!
 
Frystorkad Jordgubb – Produkten innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen och i förpackningen är det 100% jordgubbar! Min gottegris till son har jag en föraning om kommer att tycka om dessa mycket *ler* Som den ekonörd jag är tycker jag att det är lite synd är att jordgubbarna inte är ekologiska.

Väldigt roligt att få möjlighet att testa produkter jag aldrig tidigare testat, kanske blir någon av dessa produkter en ny favorit och om inte annat får ju en möjlighet att bilda er en liten uppfattning om varje produkt och kanske blir det en ny favorit även hos dig =)

En reaktion på ”Ett spännande paket

  1. Spännande !! jag är så himla nyfiken på dom där ”raw bites” men har inte kommit över någon att testa.

    Visst ska det bli galet spännande, men denna väntan… GAAAH !!
    Nu ska dock en del av kontantinsatsen in och bygget drar igång, så det börjar kännas allt mer verkligt, och väldigt spännande !

    Men frågan är väl om det blir samma för oss – förskjutet, eller om de håller sig inom tidsramen…
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.