Ett besök på Göteborgs Kulturkalas

Igår eftermiddag tog vi oss in till stan för att gå på kulturkalaset. 

Eftersom vi kom så sent (runt fyra) var köerna till vissa saker redan fulla för kvällen så tyvärr fick barnen inte segla eller bygga en cool bil i trä. Men det fanns massor med andra roliga saker att göra och det slutade med att vi varit inne på trädgårdsföreningen i närmare fyra timmar. 

Barnen gjorde varsitt halsband i läder och stämplade sina namn på det – det var en mycket uppskattad aktivitet. Vid ett annat pysselbord började jag och Tristan att göra en liten väska och när Tindra såg den ville hon absolut ha en likadan – så det fick det bli. Tindra sydde knappar på en filtbit (ej med på bild) och de fick även limma mosaik på träbitar. IMG_2690
Kvällen avslutades med en toksvängig musikshow med Peter Pop. Han bjöd upp publiken till tokdans och skrattfest, hårdrocksröj och kompismys och barnen älskade det. 

Tillslut var det dags att åka hem med de toktrötta barnen och trots gnäll och bråk i bilen på vägen hem var dottern otroligt nöjd med aktiviteterna på sin födelsedag – och det är såklart det viktigaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.