Ett år äldre & mer nyheter

Så blev jag ytterligare ett år äldre,.. det kan väl sluta snart? Är toknöjd med övre 20-års åldern och är inte ett dugg sugen på att bli äldre. Men jag vill att barnen ska fortsätta växa och bli äldre så ekvationen går ju inte riktigt ihop så att säga.

Barnen överraskade mig med paket i morse. Det blev sådana där ”bra att ha”-objekt – en träningstopp och underkläder. Fick även ett par nya solglasögon av maken. Haha, nu kan jag äntligen slänga mina gamla solglasögon där jag krampaktigt hållit fast i det ena lösa glaset varje morgon när morgonsolen lyst in genom bilrutan.
Önskelistan blev otroligt kort då vi den senaste tiden köpt så mycket nytt till huset och jag känner inte att jag vill ha/behöver något mer alls i dagsläget.

Däremot har vi fått lite fler av våra beställda möbler! I fredags kom nämligen vårt efterlängtade soffbord. Vi är otroligt nöjda med bordet och anser att det passar perfekt till den älskade soffgruppen.

IMG_2072

Med leveransen kom även vår TV-bänk. Den beställde vi i ek istället för valnöt som soffbordet då det ek passade bättre med övriga möbler på nedre plan, medan valnöt passar perfekt till teakbordet i allrummet på övre plan.

IMG_2069

Bägge möblerna är från tillverkaren Naver och de har så galet mycket fina saker!! Vi hade även beställt en skänk från dem till allrummet på övre plan men i och med att vi bestämde oss för att sälja vår Bang & Olufsen stereo med högtalare så behövdes inte längre en skänk där – så den avbokade vi innan leverans.

Nu är jag spänd på att i verkligheten få se den nya stereon vi hittat – med den blir allrummet nästintill fulländat. Eventuellt saknas det även en tavla, men det får vi se när stereon kommit på plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.