Ett år äldre!

Jahapp, idag är jag ett år närmre byxmyndiga barn, barnbarn, pension och döden… Känns inte jätteroligt när jag tänker efter men än är jag ung =)

Hela 24 år är jag nu, tänkte inte fira det något nämnvärt men har bakat lite gott!

Det blev en tårta överdragen med sockermassa. Jag och sockermassan är verkligen inte kompisar… men såhär ser den ut. Hemmagjord tårtbotten, ett lager med kesella med hallonsmak blandat med grädde och ett med hallonsylt och hallon. Spacklad med grädde.


Fick tyvärr inte min leverans med nya bakartiklar men improviserade och gjorde klubbor av päronmarsipan formade till ägg, doppade i mjölkchoklad och med strössel ovanpå.


Och så blev det ett par Push up Cake Pops. Citron- minimuffins och två olika frostings. Den mintgröna med smak av pepparmint och den gula med smak av vanilj. På toppen sitter ett par chokladhjärtan. 

Har insettt att jag verkligen behöver ett klubbställ samt ett push up cake pops-ställ. Hällde sand (som man har för ljusdekorationer) i byttor och fick ställt dem där i men vill ha något lite snyggare och mer praktiskt!

Tur att det är ett helt år till nästa födelsedag =)

En reaktion på ”Ett år äldre!

  1. GRATTIS FINA DESIREE!! <3

    Tills nästa år har du glömt att köpa klubbställ ändå, hihi 😛 Men de där push up cake pops måste jag prova – så gottigt det såg ut (eller jag menar, för barnen, tihi *s*). Men vart köper man ”formarna” ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.