En sten lättade från mitt hjärta

”Som vanligt” grät Tindra när jag lämnade henne på förskolan imorse men fröken frågade Tindra om de skulle gå in och hämta nappen och det ville hon, så det blev en lite bättre lämning idag.

När jag hämtade henne såg jag i fönstret att hon satt där med napp och snutte, precis som de andra dagarna, och trodde därför att hon inte sovit idag heller… Men så säger förskoleläraren när jag kommer in att Tindra hade sovit idag! Åååh så glad jag blev, kändes jätteskönt att Tindra tyckte att det var såpass tryggt på förskolan att hon somnade idag.

De hade dock väckt henne fem minuter innan jag kom eftersom de visste att hon skulle hem vid två, men på tisdag nästa vecka tänkte jag säga att de inte behöver väcka henne, jag kan vänta tills hon vaknar. Känns bättre att hon blir rejält utsövd än att bli väckt!

Nu är det tyvärr fyra dagar tills hon ska dit igen, hade varit bättre om hon skulle dit imorgon också och sovit då med så hon inte hinner ”glömma” det till tisdag nästa vecka. Håller tummarna för att det går bra då med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.