En riktig heldag!

Vi började morgonen med att lämna Tindra på förskolan och tog sedan en promenad hem. Väl hemma la jag Tristan i babygymet och när han som vanligt började gnälla över att bli lämnad ”själv” så jag honom en majskrok, något han ratat tidigare. Han smakade på den men såg inte så road ut.. Dörren ringde och det var Michaela och Vilgot som kom och när jag kom in i köket igen hade Tristan ätit upp hela majskroken.

Michaela och Vilgot stannade på lunch och följde sedan med upp till Tuve när vi skulle till BVC med Tristan. Han vägde 8925gram och var 73,5cm lång. BVC tanten var givetvis tvungen att påpeka att han inte gått upp så bra men det visste jag redan eftersom han gick ner en del när han var dålig senast.

Sedan gick vi och hämtade Tindra. Michaela som ogärna ville åka hem till ett tomt hem bestämde sig för att följa med på Truly Me:s smyckesutställning som ägde rum på First Hotel G nu ikväll.
Åkte hem till oss igen och gav de små barnen middag. Rickard kom hem från jobbet och gjorde i ordning middag till honom själv och Tindra, och sedan gav vi oss iväg.

En barnfri eftermiddag för min del, kändes lite ovant 🙂

Träffade Camilla och Kimi, och även min mor, på kungsportsplatsen och gick en promenad innan vi satte oss inne i stan för att ge en hungrig kille mat och mätta en mammas mage lite.

Sedan var det dags för smyckesutställningen. Mycket folk på liten yta är väl nyckelorden 😉
Det var kö för att få lite gott att dricka, kö för att få se på smyckena och det var sannerligen inte lätt för Michaela och Camilla att ha barnvagn med. Själv hittade jag en superfin ring med ett matchande halsband, men storlek 16 på ringen var för stort. Inte så förvånande men kåt på försäljning som kvinnan var så ville hon att jag skulle testa flera eftersom de är handgjorda och storleken kan skilja lite. Testade 7 stycken men alla var för stora tyvärr. Så det blev inga smycken…

Sa hejdå till Michaela och Vilgot som skulle ta bussen borta vid lilla bommen och tog en buss till backaplan med Camilla, Kimi och min mor som åkte den bussen hela vägen hem. Fick umgåtts lite (läs: pyttelite) med Camilla och sedan kom min buss.

Nu är jag hemma och ska strax se på No Strings Attached och äta lite godsaker innan läggdags =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.