En genial uppfinning

Jag är troligtvis inte ensam om att ha haft vätska i en behållare som man velat hälla över i en annan! Allt för ofta har jag dock fått problem eftersom det runnit utanför . Jag tänker exempelvis på när jag ska fylla på bensin i gräsklipparen eller när jag velat hälla över koncentrerad spolarvätska i en annan behållare för att spä med vatten.

Den rätta beskrivningen på den produkt jag nu fått möjlighet att testa är nog en genial uppfinning.  Nästan vilken vätska som helst kan enkelt fyllas om från en behållare till en annan! 

Principen är enkel, stoppa in ventilen i en högre stående vätska och utför några snabba rörelser i längsgående riktning så startar flödet och fortsätter av sig själv, tack vare tyngdkraften, till den lägre behållaren.

Barnen ville såklart testa men fick leka med vatten. Förutom att det är en genial uppfinning så är det en fantastiskt rolig leksak. 

hävert

hävert3 hävert2

Pumpslang heter denna produkt och den säljs hos Bucken. Men koden larsensliv får du 10% rabatt på hela sortimentet, koden gäller till och med 30 januari.

En reaktion på ”En genial uppfinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.