Ekologiskt te från Tefrossa

Te – en dryck jag dricker varje dag!
Tefrossa sponsrar till goodiebagen på EKOfikat och jag har fått möjlighet att testa två av deras ekologiska tesorter. Tefrossa har ett stort sortiment och en hel del teer som är ekologiska.
Otroligt kul att jag fick testa just dessa då grönt te och rooibos är mina favoriter.
Otroligt goda båda två! Bägge har smak av jordgubb med strawberry milkshake är lite mastigare då den även har smak av grädde. Sedan är Rooibos i sig, enligt mig, lite mastigare i smaken, medan grönt och vitt te är lite mjukare. Grönt te kan dock bli beskt om man låter teet vara i för länge i vattnet!
Förföriska vindar passar för mig bra som ett te att dricka på morgonen, det gör mig pigg, medan strawberry milkshake är ett te som passar framåt kvällen, ett lite avslappnande te med mysig smak.
Hemma dricker jag bara löste, känns otroligt mycket fräschare, men på jobbet erbjuds enbart påste. Är tyvärr bekväm och dricker påste på jobbet, trots att det smakar otroligt tråkigt… Nu när jag fått så gott te kanske det kan bli en ändring på detta =)
Tefrossa har även teer som är dubbelcertifierade; både ekologiskt och rättvisemärkt, något som intresserar mig en hel del =)
Vad brukar du dricka för te?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.