Ekologiskt hos Esprit

Esprit var ett märke jag köpte mycket av när jag var yngre men det försvann någonstans på vägen,. Nu har jag återigen hittat dit och är glad över att ha funnit deras ekologiska kollektion: både för dam, barn och herr.

De har mest ekologiska barnkläder till små barn men det finns en del även till äldre barn och jag håller tummarna för att den ekologiska kollektionen ökar!

För att på hemsidan lätt hitta de ekologiska plaggen kan man längst upp till höger i sökfältet skriva ”eko” eller ”ekologiskt”. 

Till små barn, finns en hel del fint och nedan är fyra av mina favoriter:
 

http://www.esprit.se/sweatshirt-av-ekologisk-bomull-034EENJ003_378?referrer=searchhttp://www.esprit.se/trekantsscarf-i-ekologisk-bomullsjersey-034EENQ001_100?referrer=search
Först ut är en sweatshirt i 100% ekologisk bomull och bredvid en trekantsscarf/dregellapp/bib, också i ekologisk bomull.

Nedan syns ett par snygga jeans och en klänning, även de i
100% ekologisk bomull.
http://www.esprit.se/l%C3%A4tta-jeans-i-organisk-bomull-034EENB005_901?referrer=searchhttp://www.esprit.se/jeanskl%C3%A4nning-i-ekologisk-bomull-034EENE003_901?referrer=search

Nedan två tjockare tröjor/koftor skulle mina barn garanterat velat bära gråa och ruggiga dagar som den idag. Fy vad jag är trött på dåligt väder! Vad hände med våren, solen och värmen?

http://www.esprit.se/stickad-kofta-i-ekologisk-bomull-034EE8I001_057?referrer=searchhttp://www.esprit.se/tr%C3%B6ja-i-ekologisk-bomull-med-f%C3%A4rgblock-014EE7I001_675?referrer=search
Handla på nätet gör väl de flesta nu för tiden? Jag tycker själv att det är toppen då jag sällan har tid att gå i butiker och när det gäller kläder till barnen så behöver de sällan provas innan. Den tid jag är ledig vill jag hellre tillbringa med barnen och att gå och shoppa med barnen är sällan ett bra alternativ *ler*
Anser därför att det är toppen att Esprit enbart tar ut en fraktkostnad på 9 kronor och att retursedel, för kostnadsfri retur, medföljer beställningen.
Skulle man nu vilja gå till den fysiska affären så kan man enkelt finna Esprit:s affärer genom storefinder på deras hemsida.
Trevlig shopping önskar jag er alla =) 

En reaktion på ”Ekologiskt hos Esprit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.