Ekologiska snacks

Fick tidigare i veckan hem ett paket med sommarsnacks från Bodystore – ekologiskt såklart =)

IMG_9161

Innehållet i paketet:

BIRK Björksaft med smaken blåbär.  Det är en välsmakande dryck som kan drickas som allmän törstsläckare eller då man behöver lite extra energi. Den finns i fem olika smaker och innehåller inget tillsatt socker. Sötman kommer istället från björksavens xylitol. Saven har tappats på våren innan löven slår ut när björken har maximala näringsförråd. Via drycken får man i sig rikligt med vitaminer, antioxidanter och mineraler! 

Chokladdoppade Gojibär – både goda och nyttiga! Dessa följde med mig till Polen i veckan och var toppen att ha när jag var sugen på något gott. Gojibär är rika på mineraler, vitaminer och antioxidanter. Kakaohalt 58%. GMO-fritt & Glutenfritt. KRAV-märkt. Ett riktigt lyxigt alternativ!

Ljus choklad från Chocolate and Love är en krämig mjölkchoklad med en hög kakaoandel samt med krispiga kakaonibs som ger en fin rostad ton. Chokladen har fått utmärkelsen Gold 2-Star Award på Great Taste Awards 2011. Smaken går inte att föklara utan bör upplevas! 

Ekorrens Ekologiska smågodis är smarriga, ekologiska godsaker i flera olika varianter och smakalternativ. GMO-fritt & Klimatkompenserat. Tyvärr är ett par varianter med gelatin – men det står tydligt specificerat hos Bodystore.

Step by step är min personliga favorit!

Reneée Voltaire Lovely Lakrits
Jag är väldigt förtjust i lakrits – saltlakrits är min favorit. Denna lakrits smakar både sött och salt, en otroligt god kombination, och det är tur att maken inte är förtjust i lakrits, för även om han varit det så hade han inte fått lov att smaka *ler*

Chicza Organic Chewing Gum Spearmint
Första ekologiska tuggummit jag testat. KRAV-certifierad. Till en början smakar tuggummit precis som vilket vanligt tuggummi som helst men efter en stunds tuggande blir tuggummit mer trögtuggat. Smaken sitter i i cirka tio minuter.

Även DU kommer få chansen att vinna detta fantastiska snacks-paket så håll utkik på bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.