EkoEvent

Igår var jag och dottern på ett gravid- och barnevent hos By Lelou.

Jag fick äntligen träffat Cecilia, kvinnan bakom Tigerflicka of Sweden, som jag kom i kontakt med för första gången för tre år sedan. Älskar hennes oljor och salvor, där bara naturliga och ekologiskt certifierade råvaror används.

Tvåla&Tvaga fanns på plats och jag luktade på en himmelskt god tvål med kardemumma i. Deras kallrörda naturtvålar tillverkade av ekologiska noggrant utvalda råvaror tillverkas i butiken i Haga. Snacka om närproducerat!

DarlingEco, som anordnade själva eventet, var såklart också på plats. Utöver en hel del olika ekologiska produkter kan man köpa olika paket för mamma, bebis och barn fanns på plats. Paketen innehåller ekologiska och giftfria produkter – perfekta som present till den gravida kvinnan, nyblivna mamman, den lille bebisen eller lite större barnet.

By Lelou hade även anordnat en liten workshop där man fick möjlighet att designa en egen mössa eller dregglis. Dottern valde en mössa och ville att jag skulle rita en spindel som hon sedan kunde använda som mall. Pilligt värre kan jag lova, men dottern blev mycket nöjd.

wp-1476576613019.jpg

Det bjöds på ekologiskt och alkoholfritt mousserande, kakor, godis och popcorn samt en liten goodiebag. Otroligt roligt med event med fokus på ekologiska produkter!

8 reaktioner på ”EkoEvent

 1. Låter som ett jättetrevligt event i min smak. Fint stt det faktiskt finns såpass stort utbud av ekologisk hudvård… Jag har varit så insnöad på enbart ekologiska livsmedel…
  Kramar

  1. Det finns otroligt stort utbud av ekologisk hudvård och med tanke på att 60% av det vi smörjer in i huden tas upp av kroppen, så känns det inte längre så lockande att använda exempelvis en hudkräm med 25 olika syntetiska kemikalier. Detsamma gäller smink – foundation är ett exempel. Kan prata i evigheter om detta, hojta så får du reda på hur mycket som helst *ler*
   Kram

  1. Hej Agnes, ja vi hann ju inte prata någonting. Det var folk där hela tiden – men kul det såklart =) Vi hörs. Kram

 2. Verkar som ett mysigt event! Vad kul, händer massa saker på hösten!
  Svar: Åh detsamma! Bra att min kollega påminde mig att jag skulle jobba t 18 nu på onsdag, gah! Himla typiskt för jag hade ju väldigt gärna kommit som sagt!

  1. Ja, det händer riktigt mycket roligt ett tag framåt nu. Otroligt roligt!
   Jättetråkigt att du inte kan komma, men vi kanske kan ses någon dag för att prata mer om det vi mailat om 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.