EKO-smink

Ni har väl inte missat tävlingen i samarbete med Natures Beauty med en ekologisk mascara som vinst?!
Natures Beauty har även gett mig möjligheten att testa ekologisk foundation samt sminkpalett.
Visst ser jag fräsch och naturlig ut?!
Denna foundation från 100% pure är en superlätt foundation som lägger sig perfekt över din hy utan att täppa till porerna. Med dess naturliga ingredienser så gör den att din hy lyser upp och får dess naturliga lyster. 100% pure foundation är fullspäckad med anti age vitaminer som skyddar din hy. Den har även en spf på 15% som skyddar din hy mot farliga solstrålar.
Fru Larsen tycker att det är toppen att den innehåller spf på 15% eftersom solens strålar tar även när det inte är 30 grader varmt ute. En foundation som täcker lagom mycket, det ser otroligt naturligt ut trots att den ändå täcker små blemmor och ”jämnar till” ansiktet. Lätt att applicera med en vanlig kabuki-borste (min är såklart från eco tools!).
Ett naturlig smink set från 100% Pure som innehåller ett naturligt blush samt två naturliga ögonskuggor  och två naturliga läpp krämer. Denna naturliga smink palett är perfekt att ha med dig på resan då den är så liten och behändig. En spegel sitter i locket så att du alltid kan se var du sminkar dig. Eller kanske är detta den perfekta gåvan till någon du känner? Denna naturliga smink palett ger dig en helt naturlig look utan att man ser för översminkad ut.
Fru Larsen tycker att denna sminkpalett är toppen! De två färgerna på ögonskuggorna är precis i mina färger, de gör skillnad även om de inte syns för mycket. Jag tycker att det är otroligt snyggt att använda rouge men gör detinte så ofta då de jag tidigare använt verkligen täppt till porerna och åstadkommit mer skada än nytta. Behöver jag ens säga att denna ekologiska, naturliga blush inte åstadkommer skada på huden?! De två läppkrämerma gör läpparna mjuka och de passar vid olika tillfällen. Den högra när man vill synas mer och den vänstra när man vill vara lite mer neutral. Det enda jag tycker är synd är att de alla sitter tillsamans i en palett, jag vill så gärna ha med mig läppkrämerna i handväskan men känner inte att jag behöver rouge och ögonskuggor också. Å andra sidan är det toppen att ha allt i ett när man ska iväg.
Ett stort tack till Natures Beauty som gett mig möjlighet att testa dessa produkter, ekologiskt smink är defintivt något jag kommer fortsätta med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.