Eftermiddag på Universeum

Efter jag hämtat Tindra på förskolan åkte vi till Universeum. Klockan hann bli kvart över tre innan vi kom in så det blev en relativt kort vistelse där idag, men vi åker dit igen på onsdag efter förskolan och då ska barnen få leka igen.
Gick ner till ”Jobbis” idag, var inte där förra gången men Rickard var där nere med barnen senast och sa att det var kanon. Det höll jag verkligen med om! Både Tristan och Tindra underhöll sig själva och hade jätteroligt bägge två.
Tindra övade på att klättra, något som hon brukar säga att hon kommer kunna när hon är äldre.

Bägge barnen kröp genom en liten tunnel.

Tristan gjorde små utflykter på eget bevåg. Kröp iväg själv flera gånger och jag hittade honom en gång ståendes vid tunneln.

Tindra klättrade i nätet och jag kan lova att det var en liten pojke som blev lite frustrerad över att inte han kom upp.
Hade med middag till bägge barnen som de åt där och efter det fick de bara leka en stund till innan det var dags att åka hem. 
Medan jag tog på mig och packade ihop våra grejjer så lekte Tindra och Tristan i skåpen. Tindra kröp in i ett skåp och Tristan roade sig kungligt med att öppna och stänga skåpet =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.