Efterlängtad semester

Jösses vad jag längtat efter denna dagen. Ska bara ha en veckas semester nu men den behövs verkligen! Vilken underbar känsla som infann sig när jag halv tolv stämplade ut från jobbet – frihet!

Handlade det sista inför midsommar på vägen hem – trots att jag var vid affären redan innan tolv så var parkeringen helt fullproppad! Tog ett tag att hitta parkeringsplats kan jag lova,.
Väl hemma slängde jag in alla lakan i tvättmaskinen, tog ut de torra handdukarna ur torktumlaren, dammsög och våttorkade överallt. Ska jag kunna njuta fullt ut av min semester måste det vara rent och fräscht hemma!

Nu, tio timmar senare, går tvättmaskinen fortfarande. Alla förskolekläder togs hem från förskolan idag eftersom även barnen numer har semester. Lika bra att tvätta allt! De ska tillbaka till förskolan först 11 augusti så de har långledigt =)

Imorgon ska vi fira midsommar på Nordens Ark och efteråt ska vi grilla, bada och umgås med goda vänner.
Köpte en ekologisk mango för ett par dagar sedan men visste inte riktigt vad jag skulle göra med den – så det blev en mango- och hallonpaj med kokos. Den och kladdkaka med grädde blir garanterat en god efterrätt efter middagen imorgon!

IMG_7938

IMG_7936

Korvbröden i frysen är nästan slut så jag och Tindra passade även på att baka nya idag. Hon ville så gärna hjälpa till, vilket slutade med att hon fick forma alla korvbröd. Lycka – enligt henne själv =)

IMG_7930Nu sover barnen, hemmet är skinande rent och jag tänkte lägga mig i sängen och läsa en bok. Bara vetskapen om att jag har semester gör mig lycklig! Nu hoppas jag bara på bra väder så vi får en underbar semestervecka =)

2 reaktioner på ”Efterlängtad semester

  1. Sv: Tack så jätte mycket, jag är supernöjd med bloggens design just nu, känns bra att dra in företaget nu när det är i gång!

    Tack för att du svarade på min fråga, det uppskattas! Trevlig midsommar du med, själv jobbar jag natt hela helgen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.