Eco Shakti

På min EKOfika kommer en lycklig bloggare att gå därifrån med en Shakti Eco!
Visst ser den härlig ut? Sonen höll inte riktigt med men Tindra tyckte den var lite spännande =)

När foton tog lade jag bara mattan på golvet men har efter det använt den i sängen, en stund varje kväll. Den första gången infann sig en väldigt ovan känsla men jag vande mig snabbt. Redan efter tredje gången kände jag mig betydligt mer avslappnad efteråt, spännar i nacken försvann och jag fick mer energi. Intressant är att jag märker att jag även sover bättre efter att ha börjat använda shaktimattan.

Jag är fortfarande en väldigt basic-användare men på hemsidan kan man läsa och se bilder på en mer specifik användning samt olika positioner att sitta/ligga i.
Just den här mattan är gjord av 100% ekologisk indisk bomull och även piggarna är biologiskt nedbrytbar plastersättning – toppen, eller hur?!
Klicka på bilden för att få se en närbild av piggarna:
Vinnaren får en Shakti Ecoen tygpåse att ha mattan i när den ej används, CD-skiva med avslappningsövningar samt en akupressurring – en toppenvinst för alla stressade och spända bloggmammor =)

2 reaktioner på ”Eco Shakti

  1. Va kul att du verkligen känner att den fungerar! Man är alltid så skeptisk (eller jag är) till sånt här! =) En sån här måste man ju bara ha, stressig vardag varje dag med små barn :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.