ECO

Kände mig så nöjd med förmiddagens handling av ekologiska varor att jag inte kunde låta bli att handla en gång till, på eftermiddagen *ler*
Skulle egentligen bara köpa flingor till Tindra eftersom jag glömt det på förmiddagen men hittade en massa annat som jag blev sugen på… Varför kan man (läs: jag) aldrig gå in i en mataffär och bara köpa den produkten man tänkt köpa från början? Varför blir det alltid en massa mer?!

Blev sugen på egenkomponerad müsli och tänkte att det blir supergott att blanda cornflakes, med müsli, solroskärnor, russin och torkade tranbär.

Coop hade rabatt på Änglamark Baby Wash och när något är rabatterat med 50% är det sju sjukt billigt oavsett – så jag var bara tvungen att köpa 😉

Har nu även klickat hem eco-tandborstar som dessutom är 100% komposterbara samt nya sminkborstar från eco tools.

Känns bra!

För ett par år sedan köpte jag och maken enbart ekologiskt, men någonstans på vägen tappade vi bort det och hamnade istället i ”köp det billigaste”-träsket. Nu har jag dock återfunnit vägen mot ett ekologiskt leverne =)

Ekologiskt är ju så mycket mer än bara ekologiska grönsaker – det finns otroligt mycket roligt som bara väntar på att bli funnet! 

Brukar du köpa ekologiskt? 

3 reaktioner på ”ECO

  1. Sv: Ja, och i många fall verkar det vara ens egna föräldrar som lägge skuld på en. Mina har blivit bättre på att inte göra det men de faller igenom ibland. 40-talister skulle jag vilja säga men även de som uppfostrats av dem.

  2. Ja, jag köper ekologiskt när det går. Alla saker man vill ha finns inte men det som finns försöker jag välja när det gäller dagligvaror och mat. Jag är sämre på det med leksaker, kläder och annat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.