Drömhuset

Snart ska de äntligen börja bygga! Som vi väntat och längtat!!

Jag tittade, sökte och bestämde massor direkt efter att vi skrivit på avtal och betalat handpenning i augusti förra året men när det efter jul fortfarande inte dragit igång tappade jag intresset lite och kände inte att jag orkade ägna mer tid åt försöka planera vårt drömhus.

Igår var i i alla fall på möte med husleverantören; gick igenom ritningar, meddelade en del tillval och pratade om lite allt möjligt. 

Kom fram till att en del produkter utgått, exempelvis så har Svedbergs gjort om en stor del av sitt sortiment och ingen av badrumsmöblerna fanns kvar. Så ni kan ju gissa vad jag och maken ägnade oss åt igår kväll *ler*

Maken min vill gärna ha garage istället för carport och husleverantören skulle undersöka möjligheterna för detta då carporten egentligen skulle placeras intill grannens carport och det kan bli lite skumt om vi har garage istället. Maken började fantisera om sitt garage och pratade länge och väl om hur han ville organisera där inne,.. 

Tillslut kom frågan om garageport upp och vi blev tysta! Det var ju något vi inte alls tänkt på,..
Kom i alla fall fram till att en takskjutport är att föredra då den inte stjäl något utrymme. Jag föreslog automatisk öppning, då jag inte vill behöva gå ur bilen för att öppna porten för att sedan sätta mig i bilen för att köra in i garaget. Vill vi ha en slät port, eller med mönster? Fjärrkontroll? Belysning?

Mycket att tänka på helt enkelt! 

Det är ju tur att alla inom detta område inte är noviser som vi, utan att det faktiskt finns experter! Blev därför riktigt glad över att ett företag som säljer just portar hittade mig och min blogg. Hos Krafer hittar man portar såväl som garageportöppnare i olika modeller. Alla deras modeller av portar och garageportsöppnare har en sak gemensamt – oslagbar kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. De skriver att de tål att jämföras – vilket är precis det vi kommer att göra inför vårt garagebygge =)

Nu väntar vi bara på startbesked från kommunen – sedan kör vi så det ryker!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.