Dotterns rum; färger & pyssel

Målningen av dotterns rum är ju klart sedan ett par veckor tillbaka och vi har även blivit klara med listerna. Är himla nöjd med att vi valde att slänga de vita och istället köpa sådana i ek – de känns så otroligt mycket mer exklusiva och framförallt hållbara. Dessutom passar de perfekt till såväl bokhylla och skrivbord som sängbord och sängfötter.

IMG_4423

IMG_4416

Dottern är otroligt nöjd med färgerna på väggarna och det kändes som ett bra val att låta henne välja färger. I och med att vi har sonens säng i vårt sovrum medan hans rum fixas så får inte vi plats med sängborden där, så passade det bra att ställa ett av våra i dotterns rum då hon ändå pratat om att hon vill ha ett. 

Skrivbordet brukar vara fullt med pyssel men då hon nu är hos farmor har jag kunnat städa i ordning en del. Hon älskar verkligen att pyssla; ritar och målar gärna med såväl färgpennor som vattenfärger och älskar att klippa och klistra. En hel del färgpennor går åt här hemma så jag blev otroligt glad när maken hittade ett riktigt storpack med färgpennor. 15 färger, 20 pennor av varje färg och de ligger i en både praktiskt och snygg trälåda. Dessutom tillverkade av FSC-certifierad skog. Dessa färgpennor och mycket, mycket annat (till såväl vuxna som barn) kan du finna hos Gula Katten.

IMG_4609

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.