Dop i Björlanda Kyrka

Idag var det dags för Lykke att döpas!
Efter att barnen fått lunch på backaplan, satte vi oss för att vänta på buss 25 som skulle ta oss till Skra Bro. 

Ler stort åt nedan kort som jag tog innan dopet:

Hela familjen Dahlberg/Henningson

Efter dopet blev vi bjudna på godsaker. Halloumi (kyckling för köttätarna), potatissallad och en underbart god sallad med melon och fetaost och sedan doptårta och kakor.
Flickorna jagade varandra…
..och Tristan underhöll sig med att smita bort till trappan, tills jag stängde dörrarna så han inte kunde ta sig dit, och roade sig sedan med att krypa igenom köket för att ta sig ut genom huvudingången som var öppen till församlingshemmet. 

En mycket trevlig dag, fram tills vi åkte hem då Tindra skrek och grät hela bilfärden (och jag skämdes inför Eddy som körde och en vän till Alexandra som också skulle bli körd hem). Tristan som var helt slut och bara hade sovit en gång på förmiddagen var helt slut och somnade i bilen.. Gissa vem som var helt förtvivlad och otröstlig när han vaknade, för att jag tog ut honom ur bilen, och sedan fortsatte att vara helt galen fram tills att Rickard kom hem från jobbet, då jag inte orkade höra allt gnäll mer och gick ut med honom i vagnen?! Han sov i en och en halv timme, vaknade vid halv sju och sover nu gott för natten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.