Det gäller att passa på!

Hela familjen är ruskigt förtjust i Solamigos ekologiska UV-dräkter! De skyddar mot solens farliga UV-strålar vilket känns toppen då barns hudceller är extra känsliga. Bra att ha i åtanke när man tittar på solskyddskläder är att UPF 15-24 klassas som bra, UPF 25-39 som mycket bra och 40-50 som utmärkt. Solamigos solskyddsdräkter har UPF 50+, vilket i praktiker innebär att 2% av solens UV-strålar ”läcker” igenom tyget (1/UPF-talet ger antal procent UV-strålar som tyger släpper igenom).

Då jag inte är ett dugg känslig för att barnen inte ska ha UV-dräkter i ”årets mönster och färger” så passar jag på när det är rea och detta års kollektion reas ut. Både Oiidesign och Babyshop rear ut med 30% men via Wrapp kan man få 100kr rabatt på Babyshop (om man handlar för 400kr) och då blev det ju såklart ett än bättre pris! Om någon behöver en Babyshop-gift via wrapp är det bara att hojta *ler*

Så nu har barnen UV-dräkter för nästa års sommar. Tristan ärver en av Tindras från detta år och som ombyte fick han denna med apor. Till Tindra har jag tidigare i sommar köpt en Solamigos UV-dräkt (också på rea) och som ombyte fick hon nu en rymdinspirerad i många vackra färger.  

IMG_9781

En reaktion på ”Det gäller att passa på!

  1. Jätte fina solskyddskläder !!

    Hade det inte varit för att jag alltid har så jäkla ont om tid när jag kör paket så hade jag hojtat till och ”krävt” sällskap för lunch/fika. Men tyvärr har jag knappt tid att stanna och kissa på sånna där långkörningar, och den här gången kom jag mitt i eftermiddagsrusningen så jag var sen redan från ”start”.

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.