Den enda jackan barn behöver!

För ett tag sedan kom jackan som vi köpt till Tindra, men byxorna fick vi senare ett meddelande om att de tyvärr var slutsålda. Som tur var hittade jag dem på en annan sida och fick i dagarna dem i brevlådan. 


Det jag tyckte lät himla bra med dessa byxor är att de, förutom att vara ett par skalbyxor, ersätter alla ”galonisar” och ger barnet en mjuk och smidig byxa som är extremt slittålig. 

Det är dessutom en mycket mångsidig byxa som kan användas vid alla aktiviteter året runt, bara man klär sig rätt inunder. Skidåkning, vandring, segling, skridskoåkning eller på förskolan. Byxan är tillverkad av ett bluesign® certifierat 2L (lager) yttermaterial med membran på insidan som ger en vattentäthet på 15.000 mm och en mycket hög andningsförmåga på 15.000 gr/m2/24h. Alla sömmar är tejpade. Sist men inte minst; impregneringen av yttertyget är 100% flourkarbonfritt!

Även jackan är tillverkad i ett bluesign-certifierat membran. Vattenpelaren är hela 15000 mm och jackan har en grym förmåga att andas med hela 15000 gr/24h. Detta sägs vara den enda jackan ens barn behöver och ersätter alla former av regnkläder, skidkläder osv. bara man anpassar vad barnet har under. 

Så nu har vi den enda jackan och de enda skalbyxorna Tindra behöver, från Isbjörn of Sweden såklart, och vi har stora förväntningar på dessa kläder =)

En reaktion på ”Den enda jackan barn behöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.