December, julklappar & VINST

Idag är det andra december och julen närmar sig med stormsteg! I samarbete med Stadens Hjältar har du nu chansen att vinna ett stort paket med julklappar. 

StadensHjältarVinst: Stort paket från Stadens Hjältar innehållandes:
* Boken Mixa & Matcha
* Leksaken Fiona Fire Engine
* Leksaken Wheelie Scooter
* DVD-boxen Redo för utryckning + leksak
* Boken Bellas lediga dag
* Pysselboken Magisk målarbok
* Pysselboken Klistermärkesbok

Tävlingsregler:
Dela detta inlägg på Facebook. Lämna en kommentar med delningslänken alternativt ditt Facebooknamn och berätta varför just DU ska vinna.

Tävlingen avslutas Andra Advent – 7 december – klockan 20:00
Lycka till!

PS. Titta även på på Stadens Hjältars Youtubekanal HÄR.

17 reaktioner på ”December, julklappar & VINST

 1. delat Laila G
  julklapp till mosters biltokiga ungen… har nog rekord i antal bilar redan… men önskar sig ändå alltid fler 😉

 2. Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla till min son Milo! <3 🙂 Han är helt galen i bilar, och jag skulle verkligen vilja uppleva glädjen i hans ögon om han skulle få detta i julklapp! <3 <3 Så kan inget annat än att hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 🙂

  Har delat tävlingen på Facebook 🙂 Heter Zandra Svantesson där.

 3. Jag är jättegärna med och tävlar. Har delat på facebook, liselotte andersson. Vill vinna detta för mitt barnbarn Hugo, 4 år, älskar Stadens hjältar, och han har börjat tycka det är så roligt att pyssla, så detta paket skulle passa honom perfekt. Mvh Liselotte

 4. Hej!
  Jag skulle vilja vinna detta till min son Max 7 år som föddes med Downs syndrom och hjärtfel. Han är världens underbaraste och har så härlig fantasi och älskar Stadens hjältar. Eftersom det har tagit lite längre tid för honom att lära sig olika saker, så är det inte förrän nu som har börjar intressera sig på riktig för just pyssla, rita & måla. Så denna julklapp tror jag han skulle ha jätteroligt med. Så det skulle vara helt fantastisk att vinna och få sätta som en speciell julklapp under granen i år ♥ Jag tipsade på FB under mitt namn Anna Ökvist och håller tummarna.

 5. jag har delat på Facebook ( alexandra dahlberg )

  jag skulle vilja vinna för att båda mina töser gillar bilar och akutfordon. och de gillar att måla och pyssla så detta vore ju det perfekta för mina töser. 🙂

  hoppas på tur..

 6. Wow. Vilket paket.

  Jag delar på facebook med namn Linnéa Möller. Min minsting älskar stadens hjältar. Tyvärr öär han tredje barnet och får ärva allting och julklapparna från mig i år är torftiga då ingenting behövs egentlgien. Det vorre toppen att ge honom.

  mvh jessamy

 7. Åh wow vilket paket. Dottern fick förra julen en Stadens Hjältar film och vilken hit den blev. Hon har säkert kollat på den 100ggr och älskar den. Detta hade gjort henne lyrisk. Hon fyller snart 4 år så detta hade blivit en perfekt födelsedagspresent.

  Har delat på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin dag !

 8. Åh vilket drömpaket! Skulle passa superbra till alla barnens kusiner (10 stycken!!). Skulle isåfall dela upp grejerna mellan dom stora kusinerna så alla fått någon sak från Stadens hjältar var 🙂 Vilken lycka!

  Delat som Dessie Borgström

 9. delat på fb (Camilla millah öman)

  skulle bli jätte glad över att vinna detta så jag skulle kunna överraska min biltokige dotter, wow vilken julklapp det skulle bli. som ensamstående och 100% studerande för tillfället så betyder det och hjälper jätte mkt att vinna detta pris.

  Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 10. Sonen älskar dom två böcker han har, skulle vara kul att ge honom lite att pyssla med i julklapp och utöka med en bok för att få lite variation om kvällarna när vi har våran lässtund, men det jag tror han skulle gilla mest är nog dvdn, nu har vi inte sett dom men filmtokig som han är i kombination med bilar, ja det kan inte bli annat än succé 🙂

 11. Jag har delat på facebook – Amanda Ydnäs

  Jag vet inte om jag är mer värd att vinna än någon annan men jag är ensamstående och sjukskriven mamma till två grabbar, varav den äldsta också fyller år den 22 december. Denna toppenvinst skulle bli mycket uppskattad av båda mina grabbar och också av min plånbok. 🙂

 12. Delar på fb, Maria Mattson. Stadens hjältar tycker jag är något som jag känner mig trygg med att låta mina barn se på film. De slutar alltid bra och har fina sensmoraler. Även barnen tycker såklart mycket om dem! Böckerna har jag aldrig sett, men tror nog att de är lika bra!

  Mvh maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.