De klarar sig fint!

Jag behöver nog inte vara allt för orolig gällande barn och make här hemma medan jag jobbar – om man bortser från att bägge barnen hade totalt missmatchande kläder igår.. *ler*.
Igår var de hemma en stor del av dagen. Rickard hällde upp vatten i badbaljan för att kunna undersöka vart hålet i cykelslangen befann sig. Han noterade snabbt att ventilen läckte och Tindra som var väldigt angelägen om att få bada var nära på att hoppa i. Rickard fick snabbt gå in och byta vattnet så att de badsugna barnen kunde få plaska på uteplatsen en stund:
Idag har maken min, mina underbara barn och en av makens vänner varit i Slottskogen. Tindra uppskattade att få klappa djuren men mest intressant var den lilla ekorren som kom riktigt nära. Den var mycket intresserad av däcken på barnvagnen och ställde sig till och med på bakdäcket på vagnen – den var då enbart centimetrar ifrån Tristans ansikte =)
De hade bestämt sig för att åka till Universeum imorgon men funderar på att göra det på torsdag istället. Det tar hårt på krafterna att vara föräldraledig och maken har dessutom ont i ryggen ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.