Dan före dan…

Dagen idag tog en helt annan vändning än tänkt… På väg hem från Hornbach – där vi köpt fler LED-lampor (himla bra kampanj de har – 25 kr i rabatt på en led-lampa när man lämnar in en gammal (vanlig) lampa) – fick Rickard ett samtal från sin syster. Det var ju meningen att vi skulle firat jul där imorgon – vartannat år med hans familj och vartannat år med min. Hon meddelade i alla fall att Emilia och Amanda – sambon Kims döttrar – hade magsjuka. De kommer till dem imorgon bitti och hon ville höra om vi vågade komma ändå. 
Ingen mer magsjuka tack, så vi fick ändrat om planerna lite! Åkte till Ramiela & Kim idag och hade en liten julklappsutdelning. Pepparkakor, skumtomtar och clementiner slukades av våra matglada barn =)

Så imorgon kommer vi istället att träffa min far och farmor på förmiddagen och så spenderar vi eftermiddagen hos min mamma. Så får det bli hos Rickards mamma och Kurt nästa år – i deras då nybyggda hus!
Jag har slagit in alla julklappar och lagt två små julklappar var till barnen i julstrumporna. Bägge barnen ser fram emot julafton och tomten imorgon =)
Gillar era barn tomten – eller är de lite rädda?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.