Dagens viktigaste mål

Vi vet alla att frukosten är dagens viktigaste mål, men hos oss består den inte alltid av klassisk smörgås och flingor eller liknande. Vissa dagar (under lediga dagar ska tilläggas) när vi sovit länge eller vet att vi ska göra något som tar på krafterna, då kör vi lunch direkt.

Idag blir det potatismos, veggiebullar, brunsås, kokta färska majskolvar och lite grönsaker.

img_7431-1600x1067

 

Nu kommer vi garanterat stå oss bra inför dagens spännande äventyr!

4 reaktioner på ”Dagens viktigaste mål

 1. Vilken bra ide’ ! Har inte slagit mig att man faktiskt ”kan” göra så, tack för idén! Bra att tänka utanför ”frukostboxen” ibland!
  Måste tillägga att jag gillar din blogg skarpt!
  KRAM

  1. Men tack fina du, så glad jag blir =)

   Jag tycker ofta det är svårt att hinna klämma in både frukost, lunch och middag på helgerna – om vi inte går upp riktigt tidigt vill säga. På vardagarna överlever jag dock inte om jag inte äter såväl frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag – är alltid superhungrig när jag jobbar,.
   Kram

 2. Så gör vi här oxå titt som tätt !
  Men har klockan passerat 10 känns det nästan som om lunch lämpar sig bättre än frukost och då står vi oss bättre fram till middagen dessutom 🙂
  Kram

  1. Precis så tänker vi med 🙂 Dottern sover 10 timmar per natt och sonen närmare 12 så de vaknar oftast först framåt tio på helgerna – underbart om jag får säga det själv 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.