Dagens pakethämtning :)

Det är roligt att hämta paket på posten tycker jag. Hämtade ett stort paket med massor av grejjer i idag 🙂

Tristans overall kom. Hade köpt en tidigare, den bruna fleeceoverallen från PO.P i stl 74 men min lille kille har vuxit så mycket att vi behövde en ny overall i större storlek. Så det blev en rutig overall:

 Hade även köpt en klänning till Tindra från PO.P, storlek 104 men inte ett dugg för stor.

Och en lång skjorta till mig själv från Tiger of Sweden.  

Och sist men inte minst, en av mina födelsedagspresenter till Rickard. Han behöver verkligen kalsonger, är kräsen och nöjer sig inte med vilka som helst, så jag hittade några par som jag tyckte var fina:

Har även beställt en jacka/rock till honom som han ska få i present och köpt en väska. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på på hans födelsedagskväll. Han jobbar ju fram till 16, men jag har ordnat så att min mor och syster kommer hit och lägger och passar barnen och så har jag planerat att jag, Rickard, hans mamma och syster ska bowla. Efter det tänkte jag ta med honom på någon restaurang men jag vill gå på bio med honom också, det blir ju dock lite tajt med tid eftersom bion börjar runt 21. Så mycket jag vill hinna med en av få kvällar vi har själva!

En reaktion på ”Dagens pakethämtning :)

  1. den rutiga overallen funderade jag på att köpa till tove förra året.. Tycker den är sjukt snygg.. 🙂

    Men det fick bli en knallröd Meandi overall istället 😛 och den sitter toppen nu så jag hoppas att det blir lite kallare så man får användning för den ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.