Dagens mässdag!

07:40 gick min buss imorse. Jag var fast besluten om att få goodiebagen som väntade de 100 första på mässan. Mötte upp med mamma på backaplan och sedan med Alexandra och hennes Tove utanför mässan. De hade kommit dit 07:47 och vi kom 08:02. Den första halvtimmen var KALL, de hade inte öppnat dörrarna ännu så vi fick stå ute. Mässpersonalen hade tyvärr ingen aning om att goodiebags skulle delas ut och allt var väldigt oorganiserat! Skönt att vi var bland de fem första, för när de öppnade mässan och släppte på folk blev alla helt galna. Trodde nästan att någon skulle bli översprungen… 
Goodiebags fick vi alla fall, en del av innehållet var fint och bra men vissa saker var lite meningslösa..
Emma och mina älskade barn kom vid 10. De följde inte med på morgonen och åkte istället med samma buss som Rickard när han skulle till jobbet. Det var skönt eftersom det varit jobbigt att underhålla dem i 1,5timmar på morgonen innan mässan öppnade. 
Hela mässgänget 🙂

Tindra och Tove hoppade på studsmattan. Tindra tyckte nog mer om hoppborgen dock där hon hoppade en massa med Emma.

Två söta tjejer 🙂
 Tindra ville sätta sig och rita, men hon var nog rätt trött ^^

Medan Emma och Tindra hoppade fick min mor passa Tristan och fullproppad vagn så jag kunde ta lite foton.

Tindra i en av sina nya mössor. Lika fin min som vanligt när man ber henne le ^^
Tindra och Tove i en bil som pappa Rickard skulle velat ha (troligtvis även Toves pappa Eddy) *ler*

Vid tretiden gick vi därifrån. Gissa om jag är slut och har träningsvärk i benen efter tre mässdagar 😛
Barnen mina var nog rätt möra också och njöt av att sitta i hallen och äta smörgåsrån.

Idag blev det bara två inköp, men desto mer i fredags och igår… Köpte den mindre chokladtårtan igår och frågade säljaren om hon hade bröllopstårtan som vi sett på hennes hemsida, och hon lovade ta med den (det sista exemplaret) till mässan idag. Så idag fick jag köpt bröllopstårtan också 🙂
Ville köpa frukt och grönt i trä också, gärna med kardborre så man kan dela frukten, men hittade bara en liten förpackning som inte såg så rolig ut. Är väldigt inne på träleksaker nu =)
Det blev ett plagg till mig idag, klänningen som jag tycker har så fina färger: 

Nu dröjer det ett år till nästa mässa. Det är nog rätt skönt att de bara är en gång om året, så man hinner längta efter det =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.