Dagens mål

Såhär blir det när kroppen inte orkar vakna när klockan ringer – frukost i soffan.
Inte något vi tillämpar ofta men imorse snoozade jag tydligen två gånger utan att vara medveten om det, kroppen var helt enkelt inte redo för att vakna. En förändring måste till!
Tidigare har jag haft som mål att lägga mig senast 22 för att få sova sju timmar. Men den gränsen hölls aldrig… och den har dessutom skjutis fram mer och mer, så nu säger jag varje kväll till mig själv ”senast 00 – annars orkar du inte”. Tyvärr så är även den gränsen svår att hålla… Och det fungerar bra i perioder men nu, efter att inte ha klarat av att gå upp när klockan ringer i över en vecka, så känner jag att nu får det vara skärpning!
Men hur sjutton ska man göra för att lägga sig i tid när det finns så mycket som behöver bli gjort? Det är ju inte direkt som så att jag ser på TV på kvällarna, haha, jag sitter inte ens i soffan mer än maximalt en gång per vecka.
Jag måste bli mer effektiv, jag får sätta ett maxtak på tid som varje tyskauppgift får ta och räcker inte den tiden så får det vara bra ändå! Hmm, kan jag lyckas med det tro?
Mitt mål idag är att inte göra någon tyska alls ikväll. Mitt mål är att kunna hämta barnen efter jobbet, göra middag, lägga dem och sedan börja göra iordning mig själv för kvällen. Mitt mål är att inte ens starta datorn ikväll – usch, jag känner att det låter orimligt redan nu… men det är mitt mål och imorgon får vi svar på om jag lyckats eller ej =)

En reaktion på ”Dagens mål

  1. Hur länge ska du läsa tyska då? Fin stackare klart att du behöver lite tid att komma ner i varv på!
    och kommande ekofikan minskar väl inte kvällsstressen heller!
    var rädd om dig!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.