Dagens inköp!

Tindras skalbyxor från Isbjörn of Sweden i storlek 98/104 har varit rätt så tajta i midjan ett tag. Den senaste veckan har hon dock blivit ledsen varje gång jag knäppt dem och hon har sagt ”Mamma, ta av, tjock”. Jag förstår inte riktigt hur det kommer sig att hon uttryckt sig i termer som ”tjock”, men har ändå förstått att hon tycker att byxorna sitter åt för hårt.

Även hennes skaljacka och vindfleece från PO.P i stl 98 har blivit för litet, men jag har redan köpt en ny PO.P vindfleece åt henne, så vi åkte, efter vi varit på Bushuset, för att köpa ett nytt set åt henne.

Didriksons fodrade regnställ har vi varit oerhört nöjda med så det blev skaljacka och skalbyxor därifrån med.
Stadium firar 25års jubileum och har därför 25% på ALLT i butiken. Anledningen till att jag skrivit ALLT med stora bokstäver är för att det även gällde på rean och jag fick nedan regnbyxor till både Tindra och Tristan för totalt 75kr!! Perfekt att ha som extra regnbyxor på förskolan 😀

Tindra, som älskar att prova sina nya kläder, sitter här framför kylen, iförd pyamas från Småfolk, de nya regnbyxorna från Everest och lädertofflor från Svinsöt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.