Dagens inköp

Vilken underbar dag vi haft idag. För första gången på, ööh.. flera år, har både jag och maken varit lediga på samtidigt på helgen och det har givit en helt underbar känsla. Att vi nu har bil och kan åka vart vi vill gör ju inte saken sämre =)
Det blev ju en del shopping idag… Vi har länge vetat att vi vill ha nya tallrikar när vi flyttar och idag köpte vi de vi länge tittat på; Swedish Grace från Rörstrand. Vi köpte enbart assietter och djupa tallrikar idag men ska såklart köpa stora flata tallrikar med. Jag ska bara lyckas övertala maken om att Ros (ljusrosa) är den vi ska ha för de stora flata tallrikarna ^^
Rickard köpte ett par höstskor från Ben Sherman och de rosa byxorna han tittat på ett tag från Filippa K:

Jag hittade en kjol från Noa Noa och även ett urgulligt set med hink, spade och kratta som Tindra ska få imorgon bitti: 
Jag var ute efter en kofta på Odd Molly men de skulle få in höstkollektionen först nästa vecka. Så det blev en underbart mjuk och skön klänning istället, som även kan användas som kofta:
Vi hade bestämt att vi skulle åka till SOVA för att kika på ny madrass till Tindra, lite nya örngott till henne och nya underlakan till oss själva. Vi kom därifrån med en Tempur-kudde, ett örngott från Canada Goose, en morgonrock till mig från Lexington, ett dubbelpåslakan med två örngott från Lexington och två söta julstrumpor från Lexington.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.