Dagen på Universeum

Min syster, Emma, hoppade på bussen vi åkte med imorse och följde med oss till Universeum. 
Eftersom Tristan precis somnat började vi med att leka utomhus. Tindra ville klättra men klarade det inte så jättebra. Emma var desto duktigare 😛
Tindra är rädd för hästen och vågade till en början inte rida på den. Precis innan vi skulle gå hem ändrade hon sig dock och red med Emma en liten stund, men det fick jag tyvärr inget foto på. Emma galopperade för fullt och Tristan fick testa på att trava lite =)

 Det var en dag fylld av lek och bus. Bägge barnen hade roligt och Tindra hade gladeligen stannat där länge om hon fått, men jag tyckte att 4 timmar räckte gott och väl. 
Tristan somnade på vägen därifrån. Vi stannade till vid Mc Donalds och åt lite. Tindra åt pommes och såklart cheese utan kött och jag tog en Mc Bean. Tristan vaknade precis efter att vi gått av bussen här hemma, fick middag när vi kommit hem och Tindra åt lite allt möjligt. Nu sover de bägge två och jag ska skriva klart empiri-delen på examensarbetet.
Det jag har kvar är intervjuerna med medarbetarna. Ska även förfina teorikapitlet lite som bland annat innehåller teori såsom Herzbergs tvåfaktorteori, Maslows behovstrappa, Förväntansteorin. Intressant men tidskrävande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.