Dagen med Sara – och Lisebergsbesök!

Min barndomsvän Sara var på besök tidigare idag och Tindra tycker verkligen om henne! Vi började med att äta lunch, en väldigt vild stund där Tindra tillslut tog mat från Saras tallrik och försökte stoppa in det i munnen på Sara…

Vi bytte julklappar och Tindra blev så glad över att få öppna paket. Både hon och Tristan fick varsinn barbapappa-kudde, Tindra en kvinnlig och Tristan en manlig. Tindra sover med sin kudde och när jag kollade till henne för en stund sedan låg hon och kramade den 🙂
Vi åkte in till stan och jag fick uträttat ett par ärenden och sedan gick vi på Liseberg. Tindra tyckte om att kolla på djuren men tyckte att grisarna såg ut som hundar och förstod nog inte riktigt när jag sa att de är som Evelina, fast Evelina är rosa istället för brun. Hon fick i alla fall klappat en prydnadsgris:

Tristan sov hela tiden vi var där, inte så konstigt eftersom han var helt slut efter att ha skrikit i en och en halv timme i förmiddags då jag ville att han skulle somna utan nappen. I vagnen gick det dock mycket lättare! Tindra åkte ponnykarusellen ett par gånger, vi spelade på att par hjul (vann dock inget) och så ville hon sitta i den stillastående farfarsbilen: 


När vi kände oss klara på Liseberg så åkte jag och barnen hem till min mor, där även min mormor var på besök, och så fick vi umgåtts lite med dem.
En underbar dag med vädigt lite gnäll och nu sover bägge barnen UTAN nappar! Undrar hur natten kommer att bli ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.