Dagen i Ullared

Kvart över fem ringde klockan imorse! Gjorde i ordning mig, väckte barnen, gav Tristan medicin och bägge barnen frukost, tog på ytterkläder och vid 06:10 gick vi hemifrån. Åkte buss till nordstan och åkte sedan med Swebus till Ullared!
Tristan sov hela ditresan men Tindra var desto jobbigare. ”Av, gunga” sa hon HELA tiden, ville gå av bussen och ville gunga… Han var lugn ett par stunder, då hon tittade på djursjukhuset från min telefon och sedan på bolibompa, men tyckte att det var tråkigt värre att åka buss. Glömde ta med surfplattan som jag tänkt ha med, då hade hon kunnat spela och rita.

Swebus bjöd på en frukostpåse och med på resan var  Swebus VD Joakim Palmkvist, Gekås Ullared VD Boris Lennerhov, Swebus säljledare Jessica Andersson samt TV-stjärnan Morgan Karlsson!


När vi kommit fram fick vi STORA Ullaredskassar och Tindra placerade sig i en sådan i en av våra kundvagnar ^^ Där trivdes hon och åt slukade bland annat en hel påse majskrokar (på cirka 10 minuter)..
Det blev lunch inne på Gekås och även fika. Älskar deras priser och även utbudet på maten! Tindra åt lax med pasta och jag tog tacos med quorn.

Vägen hem gick bättre. Tindra åt godis och var relativt nöjd och Tristan sov: 

Väl hemma ville Tindra prova sin nya solskyddsdräkt. Köpte den från pojkavdelningen och det står till och med ”pojke solskyddsdräkt” på kvittot. Visst ser hon ut som en pojke när hon har den på sig? 😛
De på tjejavdelningen var rosa eller lila och bara med Hello Kitty. Jag tyckte denna var finare 🙂
Gekås hade så sjukt bra pris på sockermassa. 250 gram för 4 kr (!) – så det blev ett par stycken 🙂
Tindra satt och lekte med sina nya stora pärlor och en ”bräda” med spikar och träfigurer att banka fast som jag köpte idag.
Det var en lyckad dag. Maken är avundsjuk och frågar när vi kan åka dit nästa gång så han får följa med ^^

2 reaktioner på ”Dagen i Ullared

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.