Chiapudding med hallon & kokos

God morgon,
Livet går på högvarv här just nu.
Det bestämdes precis att resan till Kina förskjuts en vecka vilket innebär att jag inte åker nästa helg utan helgen efter det. Otroligt skönt faktiskt, då de senaste helgerna varit fullbokade. Nästa helg ska därför bli en helg med massor av mys med familjen.

Även denna helg är fullbokad såklart och om ett par timmar hämtar jag upp Alexandra och vi styr sedan kosan ner mot Malmö. I morgon åker jag till Halmstad och Wapnö Gård där det blir mordgåta och på söndag åker jag hemåt igen för att gå på superbilsmässan innan jag äntligen kan landa i soffan hemma.

Startar dagen med chiapudding som jag garnerat med kokos och hallon. Såå smarrigt, mättande och nyttigt! Jag brukar göra chiapuddingen med mandel- eller havremjölk (hemmagjord) men köpte hem en ekologisk sojadryck i veckan och testade göra chiapudding med den istället. Gick alldeles utmärkt! 2 dl sojamjölk och 2,5 msk chiafrön – blanda och låt svälla i kylskåp över natten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.