Borttagning av nagelförlängning

Sådär, det har gått tre veckor sedan jag gjorde min första nagelförlängning (läs här) hos Saian Academy. Jag har under dessa tre veckors tid undrat över hur mina naturliga naglar skulle se ut när förlängningen togs bort. Har tidigare sett skrämmande bilder på sönderfilade och förstörda naglar, vilket varit en av anledningarna till att jag inte tidigare valt att göra nagelförlängning.

Först en bild på mina naglar innan förlängningen (korta och sköra, omöjliga att få längre):

20160830_150758

För att lösa up gelen applicerades Bio Sculpture Gel Remover (givetvis utan aceton som är uttorkande) på små bomullspads som sedan lades på varje nagel innan de sveptes in i folie. Efter att alla naglar var insvepta togs folien på första nageln bort och redan då hade en hel del av gelen lossnat. På vissa naglar hade gelen fäst sig lite extra mycket och där behövde proceduren med Gel Removern, bomullspads och folie upprepas ett par gånger.

Bilden till höger visar naglarna efter att gelen är borttagen. Naglarna är lite längre än för tre veckor sedan men vad som är viktigare är att ytan inte alls är förstörd och naglarna har dessutom blivit hårdare och starkare. 

img_7590

Jag har en önskan om att mina naturliga naglar ska växa sig ännu längre och bli än starkare så under tiden som den gamla gelen avlägsnades funderade jag på vilken av de nya MOOD färgerna från Bio Sculpture jag skulle välja. Det speciella med dessa färger är att de ändrar färg beroende på temperatur. Häng kvar så får du inom kort se vad jag valde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.