Bloggfrukost med Jollyroom

I morse var jag och Tindra på bloggfrukost på Alfons Åbergs Kulturhus – anordnat av Jollyroom

Vi har inte varit på Alfons Åbergs Kultur tidigare men vi kommer garanterat att åka dit fler gånger. Otroligt mysiga lokaler! 

Information om kulturhuset gavs medan den fantastiska frukosten (från bland annat Espresso House) intogs. Kulturhusets VD, Carina, berättade historien bakom öppnandet och informerade om hur ett dagsprogram på kulturhuset kan se ut. Stor eloge till Jollyroom som anordnat frukost som passade både stora och små! 

Tindra roade sig kungligt i Alfons Åbergs helikopter, trädkojan, i den lilla biosalongen, korvmojjen, rutschkanan och labyrinten. 

En föreläsning om Jollyroom gavs, om deras produkter och om deras satsningar (på bland annat oss bloggare). De hade en utlottning med fina priser och Jessica & Sandra hade den fantastiska turen att dra hem två storvinster – varsin barnvagn – grattis tjejer! 

Med oss hem hade vi en fantastisk goodiebag:
Stort tack till Jollyroom för ett riktigt lyckat event!

PS. Använd rabattkoden dj323d i kassen för 10% rabatt på din beställning hos Jollyroom. Koden kan endast användas en gång per person och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Koden är giltig fram till 2014-04-06.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.