Bloggbussen15 – var ska jag börja?

De senaste dagarna har varit så otroligt intensiva och vi har sett och upplevt otroligt mycket! Jag vill såklart berätta allt men vet knappt var jag ska börja,.

En sak jag kan säga direkt är dock att jag är otroligt tacksam över att jag och Tindra fått möjligheten att ta del av Bloggbussen och alla dess upplevelser. Vilken grej!!

Torsdagen började segt. Jag mådde fortfarande rätt dåligt och låg i sängen fram till elva, i hopp om att börja må bättre. Ville verkligen inte ställa in resan och när jag fått i mig lite lunch kände jag mig bättre och bestämde mig för att sätta fart med packningen. Packade ner massor med värktabletter, kläder, skor och ännu mer kläder.

Maken körde oss sedan till TC Biluthyrning där jag och Tindra hämtade ut en vit Toyota Avensis Kombi. Sedan påbörjade vi resan ner mot Karlskrona! Fler personer hämtades upp och ytterligare en bil slöt upp.

Vi kom fram till Karlskrona i god tid och hann med en glass innan det var dags att gå på båten. Ombord på båten checkade jag och Tindra in i en Classic-hytt och strax därefter var det dags för välkomstdrinkar, ett stort fruktfat och snittar.

välkomstdrinkarVi hälsades välkomna och fick en goodiebag fylld till bredden med godis samt lite annat smått och gott.

Jag och Tindra kikade kort in i lekrummet på båten men gick sedan till rummet för att sova – för att vara utvilade och redo för fredagens alla äventyr! Mer om dem inom kort,..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.