Bloggbussen15 – Resans höjdpunkt

Så har vi till sist kommit till inlägget om resans höjdpunkt enligt dottern min!

Efter lunchen på lördagen åkte vi till Fun Arena där vi först fick bilda lag och gå in i Escape Rooms, vilket handlade om att man genom att lösa gåtor skulle ta sig ut från ett stängt rum på 60 minuter. Dottern min var dock lite för liten för denna lek och uppskattade den inte fullt ut. Men lite spännande var det allt!

När det var klart hoppade vi i den 300m² studsmatteavdelningen och efter det besökte vi den stora Lego-avdelningen där vi fick tittat på såväl stora som små byggen med Lego.

funarena

Efter det kom höjdpunkten,… nämligen Gokart! Otroligt moderna eldrivna gokarts som varken lät särskilt mycket eller luktade. 

IMG_1984 IMG_1992

Hon älskade det och vill så otroligt gärna åka snart igen! Denna upplevelse slutar hon inte prata om och jag tänkte att vi nästa gång ska köra race hon och jag så får vi se vem som är snabbast *ler*

Ett par få timmar innan båten skulle avgå för att ta oss tillbaka hem till Sverige igen avnjöt vi resans godaste måltid! La Vita serverade enligt dottern resans godaste lax och pizzan jag åt var galet god.

IMG_1997

Efter middagen blev det en snabb visit i den 70 000 m² stora Galleria Riviera där runt 250 butiker är samlade under ett tak! Vi hade enbart en knapp timme på oss och jag ville så gärna se alla butiker, vilket ledde till att jag och Tindra sprang runt som yra höns och ingen shopping blev gjord,. Men men, jag vet i alla fall att jag vill dit igen!

Vi fick mer eller mindre springa på båten, bara en kort stund innan avgång, och checkade sedan in i den fantastiskt stora panoramahytten.

IMG_2000

Efter att ha njutit ett par minuter i den stora hytten bänkade vi oss alla framför Eurovision – där vi satt till Måns sjungit. Efter det blev det en visit i affären ombord och sedan la sig jag och dottern för att mysa. Efter bara en kort stund hade jag en liten sovande tjej bredvid mig och kort efter det somnade även jag. 

Morgonen efter låg vi och drog oss så länge det gick, sedan blev det frukost på båten och kort därefter var vi hemma i Sverige igen. Då återstod bara den 4,5 timmars långa bilresan hem. 

Väl hemma slocknade både jag och dottern – så otroligt nöjda med helgens resa! Vilken fantastisk upplevelse vi fått vara med om!! Jag skulle vilja rikta ett stort tack till Stena Line, TwinglyBarnsemester.se, loppi.se och Pomorskie.travel för att vi fick följa med årets upplaga av Bloggbussen. Och tusen tack alla härliga mammor med barn som förgyllde vår resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.