Bloggbussen15 – Polens Riviera

Känner du till något hotell i Sverige där barn är välkomna till spa:t och bassängerna/poolerna oavsett tid? Jag känner till ett par ställen som tillåter barn – men enbart under begränsade tider vilket såklart inte är optimalt för barnfamiljen.

Mera Spa i Sopot är barnfamiljer mer än välkomna! Två stora lekrum som är anpassade för olika åldrar, en stor lekplats utomhus och så den stora spa-delen. Barnen var välkomna såväl i barnpoolen som i de två större poolerna men även i de fyra jacuzzi som fanns. Det enda stället barn under 16 år inte var tillåtna att besöka var infinitypoolen på taket – men då det fanns så otroligt många andra pooler där nere var det inget som jag ens tänkte på.

meraspa2

Utsidan av hotellet var sannerligen vacker och massiv och inne på hotellet fanns en hel del fin konst.

meraspa1

Vi övernattade i ett lagom stort hotellrum som vi delade med Melinda och hennes tös Frida. Badrummet var nästan hälften så stort som hela rummet och där inne fanns en stor härlig dusch. Det fanns även en stor balkong men tyvärr fick vi inte utsikt över stranden utan mot parkeringen.

meraspa3

Det som fanns bara 50 meter från hotellet fick mig att fundera över varför folk väljer att åka såpass mycket längre bort än till Polen för att njuta av vackra sandstränder och bad. Flera kilometer åt både höger och vänster sträckte sig en magnifik sandstrand och utanför fanns bara havet. Så otroligt vackert! Hade det bara varit ett par grader varmare hade inget kunnat slita mig därifrån *ler*

meraspa4

Sammanfattningsvis kan sägas att Mera Spa är ett fantastiskt hotell, perfekt för barnfamiljen och sandstranden finns dessutom alldeles utanför dörren. Helt klart värt ett besök!!
Jag är otroligt sugen på att åka dit snart igen, då med hela familjen och om även du är sugen så kan jag glädja dig med bokningskoden BLOGGPOLEN, som ger dig hela 25% rabatt på en resa till Polen.

Erbjudande: 25% rabatt på Prova på Polen, t/r Karlskrona – Gdynia inkl del i hytt. Stanna upp till 3 nätter iland. Uppge erbjudandekod BLOGGPOLEN för att erhålla rabatten. Rabatten avser inte miljötillägg. Boka i perioden 24/4-30/06  och res i perioderna 24/4-30/06  samt 1/9-6/12.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.